B. Lopezas praėjusią savaitę su Bruklino komanda laimėjo dvejas žaistas rungtynes iš trejų. Šiuose susitikimuose vidurio puolėjas į varžovų krepšį įmetė vidutiniškai po 26,7 taško (antras rezultatas Rytų konferencijoje), atkovojo po 13,3 kamuolio (trečias rezultatas konferencijoje) bei blokavo po 3,67 priešininko metimo (antras rezultatas konferencijoje). Vidurio puolėjas pataikė net 60,9 procento metimų iš žaidimo ir tai antras rezultatas Rytų konferencijoje.

Krepšininkas visuose trijuose susitikimuose rinko dvigubus dublius, o sėkmingiausios B. Lopezui buvo sausio 2 d. rungtynės, kuriose prie pergalės 100:97 prieš Bostono „Celtics“ ekipą jis prisidėjo 30 taškų ir 13 atkovotų kamuolių.

D. Greeno vedama „Warriors“ ekipa pradėjusią savaitę laimėjo tris mačus iš keturių, o puolėjas šiuose susitikimuose vidutiniškai pelnė po 18,8 taško, atkovojo po 11,3 kamuolio (ketvirtas rezultatas Vakarų konferencijoje) ir atliko po 9,5 rezultatyvaus perdavimo (4 rezultatas konferencijoje).

Krepšininkas dviejuose savaitės mačuose rinko trigubą dublį ir dabar jo sąskaitoje jau šeši šį sezoną. Sėkmingiausia D. Greenui taip pat buvo sausio 2-osios dvikova su Denverio „Nuggets“ (111:108 po pratęsimo) ekipa, kurioje jis į varžovų krepšį įmetė 29 taškus, atkovojo 17 kamuolių ir atliko 14 rezultatyvių perdavimų.

Be laureatais tapusių krepšininkų, į geriausiųjų pozicijas NBA lygos Rytų ir Vakarų konferencijose praėjusią savaitę pretendavo Jimmy Butleris (Čikagos „Bulls“), LeBronas Jamesas (Klivlando „Cavaliers“), J. J. Redickas (Los Andželo „Clippers“), Khrisas Middletonas (Milvokio „Bucks“), C. J. McCollumas (Portlando „Trail Blazers“), LaMarcusas Aldridge'as (San Antonijaus „Spurs“) ir DeMaras DeRozanas (Toronto „Raptors“).