Mažeika. Rungtynes tiesiog puikiai pradėjo Martynas Mažeika. Per pirmąsias 8 minutes praleistas aikštėje gynėjas nepriekaištingu pataikymu pelnė 11 taškų, tačiau tai „Neptūnui“ išsiveržti į priekį nepadėjo (21:21).

Apylygis žaidimas. Nuo pat pirmųjų rungtynių minučių komandos žaidė taškas į tašką neleisdama viena kitai išsiveržti į priekį. Ekipos buvo panašios ir statistinėse grafose. Abi komandos po 2 kėlinių buvo atlikusios po 8 rezultatyvius perdavimus, „Neptūnas“ atliko 7 klaidas, o „Pieno žvaigždės“ – 6. Kovoje dėl atšokusių kamuolių nedidelę persvarą turėjo pasvaliečiai (17 prieš 13).

Spurtas. Po ilgosios pertraukos „Pieno žvaigždės“ pasinaudojo šiek tiek slopiu „Neptūno“ žaidimu ir spurtavo. Trečiąjį kėlinį 8 taškais be atsako pradėję svečiai iš Pasvalio atitrūko 7 taškais (47:54). Nepaisant to, klaipėdiečiai nepasidavė ir ketvirtame kėlinyje persvėrė rezultatą savo naudai (67:66).

Subyrėjo. Geros gynybos dėka iki rungtynių pabaigos likus kiek daugiau nei minutei „Neptūno“ pranašumas tapo dviženklis (85:75). Tai galutinai palaužė krepšininkus iš Pasvalio.

„Neptūnas“: Donatas Zavackas ir Danielis Ewingas po 18 tšk., Mindaugas Girdžiūnas 12 tšk., Martynas Mažeika bei Jerai’us Grantas po 11 tšk., Arvydas Šikšnius 9 tšk.

„Pieno žvaigždės“: Ramone’as Moore’as 18 tšk., Derrickas Low 13 tšk., Dovydas Redikas 10 tšk., Žygimantas Skučas ir Steponas Babrauskas po 9 tšk.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)