Tai buvo jau penktos šių komandų draugiškos rungtynės – prieš tai tris kartus pergalę iškovojo „Kibirkšties“ krepšininkės, o kartą buvo užfiksuotos lygiosios.

Šiame mače tradiciškai buvo renkami pinigai mergaitėms, kurių tėvai neišgali išleisti savo atžalų į krepšinio treniruotes.

„Kažkur Matytų“ rinktinėje žaidė ir vienas žinomiausių Lietuvos sporto komentatorių Tautvydas Meškonis – jis atkakliai varžėsi prieš „Kibirkšties“ ekipoje rungtyniaujančią savo dukrą Gabiją, o po didžiosios pertraukos trumpam tapo rungtynių komentatoriumi.

Susitikimo pertraukėlėmis žiūrovus linksmino Vilniaus „Lietuvos ryto“ šokėjos.

„Kažkur Matytų“ gretose taip pat žaidė buvę krepšininkai Žydrūnas Stankus ir Dainius Novickas, sporto žurnalistai Gediminas Žygelis ir Rytis Kazlauskas, dainininkas Petras Daunys, o komandai vadovavo sporto žurnalistas Julius Bliūdžius.

Nors prieš rungtynes buvo žadėta, kad žiūrovai išvys aikštelėje lakstančius legendinį Lietuvos disko metiką Virgilijų Alekną, „Lietuvos ryto“ vyriausiąjį trenerį Tomą Pačėsą, dainininką Vaidą Baumilą, nė vienas iš jų į rungtynes neatvyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)