Pranešama, kad 42-ejų metų vyras buvo sumuštas viduryje gatvės pirmadienio vakarą, apie 21 val. vietos laiku. Vyras patyrė vidutinio sunkumo traumas“, – informuojama TASS pranešime.

Kas užpuolė A. Vatutiną, kol kas nėra aišku – policija atlieka tyrimą.

Liudininkų teigimu, iš parduotuvės išėjusį ir link automobilio žengiantį krepšinio funkcionierių gatvėje užpuolė du vyrai, A. Vatutiną ėmę talžyti rankomis, kojomis ir netgi guminiu plaktuku.

Vyrui buvo sužalota galva, rankos ir kojos.

„Mes esame šokiruoti tuo, kas atsitiko. Tikimės, kad Andrejus kuo greičiau atsistos ant kojų – šis įvykis mus labai sukrėtė“, – situaciją komentavo VTB Vieningosios lygos generalinio direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Fedotovas.

Kaip praneša CSKA klubas, A. Vatutino būklė yra stabili, tačiau kurį laiką jam teks praleisti gydymo įstaigoje.

„Galėjo būti ir dar blogiau“, – situaciją pakomentavo pats A. Vatutinas.

Buvęs žurnalistas A. Vatutinas anksčiau pats dirbo TASS agentūroje, vėliau tapo Rusijos krepšinio federacijos atstovu spaudai, o 2002 m. buvo paskirtas CSKA generalinio direktoriaus pavaduotoju.

CSKA klubo prezidentu jis tapo 2009-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)