Šiuos rinkimus tradiciškai organizuoja Ispanijos krepšinio portalas Gigantes.com, tarp pretendentų kartu su lietuviu įtraukęs dar keturis skirtingų pozicijų ir kartų žaidėjus.

Pirmajame konkurso etape kartu su M. Kuzminsku kovojo Madrido „Real“ puolėjas iš Argentinos Andresas Nocioni, „Barcelona“ gynėjas iš Čekijos Tomašas Satoransky, Vitorijos „Laboral Kutxa“ ekipos gynėjas iš JAV Mike'as Jamesas ir vienas ispanas – Saragosos CAI puolėjas Joanas Sastre.

Visgi po pirmojo konkurso etapo portalo skaitytojai tris pretendentus „išbalsavo“ ir į titulą šiuo metu liko pretenduoti tik du žaidėjai – 26-erių metų M. Kuzminskas ir 24-erių metu J. Sastre.

Lemiamas rinkimų turas startavo pirmadienį, gruodžio 21-ąją ir truks iki sekmadienio, gruodžio 27-osios. Atiduoti savo balsą už lietuvį galima čia.

Šį sezoną M. Kuzminskas per ACB lygos rungtynes vidutiniškai pelno po 11 taškų ir atkovoja po 2,6 kamuolio, atlieka po 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 11,1 naudingumo balo.

Lietuvio varžovas J. Sastre per rungtynes vidutiniškai pelno po 12,1 taško, atkovoja po 3,7 kamuolio, atlieka po 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 14,1 naudingumo balo.

M. Kuzminsko šou Ispanijos Supertaurės turnyre:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją