Klubo skausmai „Bucks“ strategą kamavo jau kurį laiką, tačiau pastaruoju metu jie pasidarė tokie stiprūs, kad krepšinio specialistui neišvengiamai prireiks gultis ant operacinio stalo.

„Visais būdais stengiausi atidėlioti operaciją, tačiau, pasikonsultavęs su savo mediku nusprendžiau, kad galų gale tai yra neišvengiama, – pripažino J. Kiddas. – Tie skausmai mane kamavo dar ir pačiam žaidžiant profesionaliame lygyje.“

Kol treneris bus operuojamas ir atliks reabilitaciją, „Bucks“ ekipai vadovaus jo asistentas Joe Prunty. „Jis turi ilgą darbo NBA lygoje ir tarptautinėse varžybose patirtį, tikrai pasitikiu šiuo žmogumi“, – pažymėjo J. Kidas.

J. Kiddas „Bucks“ komandą treniruoja antrą sezoną. Apskritai lygoje jis treneriu dirba trečius metus – vyriausiojo stratego darbą amerikietis pradėjo Bruklino „Nets“ kolektyve.

Kada J. Kiddas galės grįžti prie „Bucks“ vairo, nėra aišku. Reabilitacija gali užtrukti net ir iki vasario mėnesio.

Šiuo metu Milvokio komanda NBA Rytų konferencijoje užima 13-ąją vietą (11 pergalių/18 pralaimėjimų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją