Abi ekipos nuo pat pirmųjų minučių neužleido viena kitai iniciatyvos ir kovojo taškas į tašką. Antroje pirmo kėlinio pusėje „Neptūnas“ sugebėjo susikrauti šiek tiek solidesnę persvarą (15:10), tačiau visą laiką klaipėdiečiams į nugarą alsavę alytiškiai prieš kėlinio pabaigą išlygino rezultatą (22:22).

Antrą ketvirtį galima skirti į dvi dalis: pirmoji priklausė „Dzūkijai“, kurios metu ji surengė spurtą 9:2 ir atitrūko (24:31). Tačiau antroje dalyje „Neptūnas“ antroje dalyje atsakė dar solidesne atkarpa 14:2 ir į rūbinę išėjo turėdamas 5 taškų pranašumą (38:33).

Iki rungtynių pabaigos likus žaisti 2 minutes klaipėdiečiai susikrovė dviženklę persvarą (73:63) – tai galutinai palaužė dzūkus, kurie beveik nebekovojo dėl atšokusių kamuolių taip leisdami uostamiesčio ekipai net po kelis kartus kartoti atakas.

„Neptūnas“ turnyro lentelėje užima penktą, o „Dzūkija“ – paskutinę-dešimtą vietą.

„Neptūnas“: Danielis Ewingas 23, Jerai Grantas 19 (9 atk. kam.), Martynas Mažeika 14, Arnas Butkevičius 9 taškai.

„Dzūkija“: Jeffrey Robinsonas 20, Tadas Rinkūnas 11, Linas Lekavičius 9 (8 rez. perd.), Adamas Lapeta 8 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)