Nuo pirmųjų minučių į priekį šovusi „Chimki“ tris kėlinius iniciatyvą turėjo savo rankose, bet šeimininkai lemiamame ketvirtyje surengė spurtą ir išlygino rezultatą.

Likus žaisti 47 sekundes Jamesas Augustine'as („Chimki“) nesugebėjo realizuoti nė vieno baudos metimo, o likus 5 – Justinas Gray („Cmoki“) prametė tritaškį, todėl teko žaisti pratęsimą. Jame R. Kurtinaičio auklėtiniai jau nebejuokavo ir įrodė savo pranašumą.

„Chimki“ ekipoje geriausiai pasirodė Tyrese'as Rice'as, surinkęs dvigubą dublį – 18 taškų ir 10 rezultatyvių perdavimų. Egoras Vjaltsevas pridėjo 14, Jamesas Augustine'as – 13, Marko Todorovičius (9 atk. kam.) ir Zoranas Dragičius – 10 taškų.

Minsko klube išsiskyrė Justinas Gray (22 tšk.), Anthony Hilliardas (18 tšk.), Branko Mirkovičius (14 tšk.), Aliaksandras Kudrautsau (11 tšk.) ir Garrettas Stutzas (10 tšk. ir 9 atk. kam.).

Kitose rungtynėse Kazanės „Uniks“ (10/2) komanda savų žiūrovų akivaizdoje be didesnio vargo 97:76 (29:18, 31:24, 14:15, 23:19) sutriuškino Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ (4/8) krepšininkus.

Artūras Milaknis nugalėtojams per 11 minučių pelnė 3 taškus (1/3 trit.), atliko rezultatyvų perdavimą, perėmė 2 kamuolius, kartą prasižengė ir surinko 4 naudingumo balus.

„Uniks“ atvedė Joaquimo Colomo ir Lataviuso Williamso duetas: krepšininkai surinko atitinkamai 20 ir 18 taškų.

Volgogrado ekipoje po 14 taškų įmetė Dimitrijus Koršakovas ir Jevgenijus Voitiukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)