Operacija 190 cm ūgio gynėjui buvo atlikta vienoje iš JAV klinikų ir buvo sėkminga. Pirminė reabilitacija po medikų intervencijos truks dvi savaites ir tik tuomet gynėjui bus leista lipti į lėktuvą, o sugrįžusį į Rusiją A. Jacksoną toliau prižiūrės CSKA medikai.

Primename, kad Sunkią traumą A. Jacksonas patyrė praėjusio mėnesio pabaigoje, aikštėje nesėkmingai susidūręs su varžovu. Gynėjui buvo diagnozuotas stiprus smegenų sutrenkimas ir trijų veido kaulų lūžis. Gydytis amerikietis išvyko į gimtinę, kur vietos medikai jam primygtinai rekomendavo atlikti operaciją, kad sulaužyti kaulai sugytų be jokių deformacijų.

Šio sezono Eurolygos turnyre A. Jacksonas per rungtynes ant parketo vidutiniškai praleisdavo po 21 min., pelnė po 6,9 taško ir atliko po 2,9 rezultatyvaus perdavimo. Kada amerikietis galės sugrįžti ant parketo, kol kas nėra žinoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją