„Aš žaidžiau mėšlinai. Didžiausia „Kings“ problema buvau būtent aš. Nenoriu ieškoti jokių pasiteisinimų, jų paprasčiausiai nėra, – rėžė 25-erių metų 211 cm ūgio vidurio puolėjas, per praėjusios nakties rungtynes su Oklahomos „Thunder“ iš žaidimo realizavęs vos 5 metimus iš 20, o nuo baudų metimo linijos – vos 3 metimus iš 9.

Apskritai per pastarąsias trejas rungtynes D. Cousinsas pataikė vos 13 iš 53 metimų (25 proc.) ir vidutiniškai rinko po 14 taškų, nors jo sezono vidurkis siekia 25,2 taško per mačą.

„Aš niekada neturėjau tokio prasto karjeros etapo. Tačiau stengiuosi išsaugoti pozityvų nusiteikimą ir dirbu treniruotėse. Žinau, kad dėl visko kalta psichologija. Sunku atrasti savo ritmą, kuomet kamuolys nekrenta į krepšį“, – ESPN dėstė D. Cousinsas.

„Kings“ žaidimas pastaruoju metu smarkiai buksuoja. Sakramento komanda pralaimėjo 5 iš 6 paskutinių NBA rungtynių ir yra viena iš Vakarų konferencijos autsaiderių – turnyro lentelėje užima 12-ą vietą tarp 15-os ekipų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją