Šį tradicinį krepšinio turnyrą, kuris yra sudedamoji advokatų savaitės renginių dalis, organizavo advokatų sporto klubas „ADVOCO“ kartu su Lietuvos advokatūra , vadovaujama pirminininko Igno Vėgėlės.

Turnyro įkūrėjai ir organizatoriai – buvęs ilgametis Lietuvos advokatūros pirmininkas Rimas Andrikis ir sporto klubo „ADVOCO“ valdybos pirmininkas Gytis Gaurilčikas.

Šįkart nugalėtojais Lietuvos advokatūros krepšinio komanda „ADVOCO“, antrą vietą užėmė advokatų kontoros „Motieka ir Audzevičius“ komanda, trečią – Estijos advokatūros komanda. Naudingiausio turnyro žaidėjo apdovanojimas įteiktas Mindaugui Badarui.

Prancūzijos, Graikijos ir Izraelio advokatų krepšinio komandoms pareiškus norą dalyvauti turnyre, kitąmet turnyras bus pervadintas į Europos advokatų krepšinio čempionatą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją