Per 22 minutes aikštėje M. Kuzminskas pataikė 7 iš 8 dvitaškių, 1 iš 4 tritaškių ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Rezultatyviau nugalėtojų gretose žaidė tik Edwinas Jacksonas (18 tšk.). Badalonos ekipai 25 taškus pelnė Paulas Brandonas.

Turnyro lentelėje „Unicaja“ (5/4) žengia šeštoje vietoje.

Bent laikinai į antrą poziciją pakilo Madrido „Real“ (8/1) su Jonu Mačiuliu. Karališkasis klubas namuose lengvai sudorojo „Murcia“ krepšininkus 101:80.

21 min. žaidęs lietuvis šįkart gavo progų ir atakuodamas. Puolėjas surinko 8 taškus (1/2 dvitaškių, 2/3 tritaškių) ir atkovojo 4 kamuolius.

Rezultatyviausi buvo Jaycee Carrollas ir Sergio Llullas, kurių sąskaitose – po 16 taškų.

Dviejų „lietuviškų“ komandų tarpusavio akistatoje ant parketo pasirodė tik vienas lietuvis. Ovidijus Galdikas vėl nerungtyniavo, bet jo atstovaujamas Las Palmaso „Gran Canaria“ (6/3) klubas namuose 88:75 pranoko Santjago de Kompostelos „Rio Natura Monbus“ (5/4) su Eimantu Bendžiumi.

Pastarasis žaidė 16 min., surinko 4 taškus (1/2 dvitaškių, 0/2 tritaškių, 2/2 baudų) ir atkovojo 2 kamuolius.

Tuo metu Manresos „La Bruixa D'Or“ (4/5) gynėjas Marius Grigonis buvo netoli dvigubo dublio dvikovoje su „Barcelona“ (8/1) krepšininkais, kurie stos prieš Kauno „Žalgirį“ Eurolygoje kitą savaitę.

Lietuvis per 29 min. pelnė 9 taškus (1/3 dvitaškių, 2/2 tritaškių, 1/2 baudų), atkovojo 8 kamuolius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Bet Manresos ekipa savoje aikštėje pralaimėjo vieniems čempionato lyderių 60:75.

Nugalėtojų gretose pirmais smuikais griežė Justinas Doellmanas (14 tšk.) ir Ante Tomičius (12 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)