Panevėžiečiai savoje arenoje pranoko varžovus po nelengvos kovos 76:67 (26:14, 11:26, 17:11, 22:16).

Serija. Alytiškiams tai buvo jau septintas pralaimėjimas iš eilės. Tuo tarpu „Lietkabelis“ nutraukė šešių nesėkmių seriją. Po pralaimėjimo dzūkai liko vieniši LKL rikiuotės uodegoje. Priešpaskutiniai esantys panevėžiečiai juos lenkia jau dviem pergalėmis.

Lūžis. Pirmoji rungtynių pusė klostėsi permainingai. Pirmąjį kėlinį „Lietkabelis“ laimėjo dviženkliu skirtumu 26:14 ir atrodė, kad nesunkiai įveiks čempionato autsaiderius. Tačiau dzūkai dar iki pertraukos sugebėjo pavyti panevėžiečius ir persverti rezultatą 40:37.

Tiesa, mačo pabaigoje „Dzūkijai“ teko vytis šeimininkus. Lemiamą spurtą „Lietkabelis“ surengė ketvirtojo kėlinio viduryje.

Pasinaudoję Lino Lekavičiaus nesportine pražanga ir Arvydo Eitutavičiaus klaida, panevėžiečiai nuo 62:60 pabėgo į priekį 69:60 ir nebeprisileido svečių per arti.

„Lietkabelis“: Valdas Vasylius 19, Simas Buterlevičius 18, Mile Iličius 8, Jermaine’as Love (7 atk. kam.) ir Julius Kazakauskas - po 7.

„Dzūkija“: Arvydas Eitutavičius 19, Tadas Rinkūnas 11, Paulius Danisevičius 8 (6 rez. perd.), Nikola Cvetinovičius 7.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)