Vokietijos čempionai Eurolygoje lapkritį iškovojo keturias pergales iš tiek pat galimų ir užsitikrino vietą TOP-16 etape, o N. Melli rinkdavo po 12 taškų, 8,5 kamuolio, 4,7 rezultatyvaus perdavimo ir 1,5 bloko.

205 cm ūgio italas dvitaškius mesdavo 50% (12/24), tritaškius – 66,7% (6/9), baudas – 85,7% (6/7) taiklumu.

Šį mėnesį N. Melli pagerino net 7 asmeninius rekordus Eurolygoje. Prieš Sasario „Dinamo“ jis žaidė 33 minutes, pelnė 26 taškus ir surinko 27 naudingumo balus, prieš Stambulo „Darussafaka“ krepšininkas atkovojo 12 kamuolių, iš kurių 10 – gynyboje, ir atliko 4 blokus, o mače prieš Tel Avivo „Maccabi“ atliko net 10 rezultatyvių perdavimų.

Jis tapo vos ketvirtuoju 205 cm ūgio ar aukštesniu žaidėju, per rungtynes sugebėjusiu komandos draugams asistuoti 10 kartų. Anksčiau tai buvo pavykę padaryti tik Dejanui Tomaševičiui, Nikola Vujčičiui ir Emirui Preldzičiui.

N. Melli iki persikėlimo į Vokietiją penkis sezonus rungtyniavo Milano „EA7 Emporio Armani“ klube.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją