26-erių 189 cm ūgio amerikietis šiurkščiai pažeidė klubo vidaus taisykles, todėl buvo suspenduotas. Įvykus klubo vadovų susirinkimui nuspręsta, jog su amerikiečiu reikia atsisveikinti.

„Brandonas yra labai talentingas krepšininkas, tačiau „Lietkabelio“ klubas turi griežtas vidaus taisykles ir jos galioja visiems žaidėjams be išimčių“, – teigė „Lietkabelio“ direktorius Mantas Ignatavičius, neįvardijantis, dėl kokių prasižengimų amerikietis susilaukė klubo vadovybės rūstybės.

B.Woodas šiuo metu yra rezultatyviausias „Tete-a-Tete Casino LKL“ krepšininkas – per mačą vidutiniškai įmeta 17,7 taško, atkovoja 2,7 kamuolio, atlieka po 3 rezultatyvius perdavimus ir renka 13,7 naudingumo balo.

Panevėžio komanda trečiadienį sulaukė pastiprinimo – į mėnesio trukmės peržiūrą atvyko įžaidėjas iš Serbijos Miljanas Pavkovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)