„Donatas dirba nepaprastai rimtai. Sporto klube jis lankosi tris kartus per dieną, aktyviai darbuojasi štanginėje. Tikimės, kad aikštėje jis pasirodys kažkada gruodžio mėnesį. Visiškai tiksliai kada – pasakyti dar negaliu“, – duodamas interviu Hjustono sporto radijui sakė C.B. Bickerstaffas.

Dėl nugaros traumos 25-erių lietuvis negali rungtyniauti nuo balandžio mėnesio. Jam buvo atlikta operacija, dėl kurios jis praleido ir NBA atkrintamąsias varžybas, ir Europos krepšinio čempionatą.

Nors D. Motiejūnui jau leista treniruotis su komanda, jis vis dar negali žaisti kontaktinio krepšinio – jam reikia sulaukti medikų leidimo.

Grįžęs į aikštelę D. Motiejūnas jau turės paklusti kito trenerio nurodymams. K. McHale'as, vadovavęs „Rockets“ nuo pat lietuvio karjeros NBA pradžios, dėl prasto sezono starto šią savaitę buvo atleistas iš pareigų.

Kas jas užims, kol kas neaišku, tačiau laikinasis treneris C.B. Bickerstaffas greičiausiai bus pakeistas. Vienu realiausių pretendentų į „Rockets“ trenerio vietą laikomas buvęs Čikagos „Bulls“ strategas Tomas Thibodeau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)