„Dabartinėje NBA prie varžovo net negalima prisiliesti, – pripažino buvęs krepšininkas. – Anksčiau mes taip lengvai neleisdavome priešininkui išlįsti iš už užtvaros. Prie tokių vyrukų, kaip Stephenas Curry, kuris, žinoma, yra nuostabus, neįmanoma prisiliesti. Tai visiškai kitoks žaidimas, nei anksčiau.“

Tokia nuomonė apie „švelnia“ tapusią NBA – tikrai ne pirmoji. Apie tai jau anksčiau yra kalbėję Los Andželo „Lakers“ krepšininkai Kobe Bryantas ir Metta World Peace. Pastarasis ypatingai mėgsta kietą kovą kiekviename aikštelės centimetre.

Ir iš tikrųjų – šiais laikais jau nebestebina, kad geriausi krepšininkai per rungtynes meta po 10-20 baudos metimų. Pavyzdžiui, Hjustono „Rockets“ lyderis Jamesas Hardenas šį sezoną vidutiniškai meta net po 11,9 baudos metimų, o Sakramento „Kings“ vidurio puolėjas DeMarcusas Cousinsas – po 11,1.

„Jeigu mes žaistume su „Warriors“, aš muščiau S. Curry visų derinių „du prieš du“ metu. Aš versčiau jį dirbti gynyboje, nuolat versčiau. Dabartinė Oklando komanda – labai žema, todėl aš dominuočiau po krepšiais“, – nesikuklino Ch. Barkley.

„Jeigu prisimintume praėjusį finalą, Curry ir Klay Thompsonas nebuvo jau tokie geri. Steve'ui Kerrui į aikštę teko mesti Andre Iguodalą, kad šis iškankintų LeBroną Jamesą. Tuomet nebuvo Kyrie Irvingo, kuris galėjo pakeisti visos serijos eigą. „Warriors“ kilo problemų su varžovais, kurie turėjo vos vieną žaidėją. Taigi, neatiduokime titulo anksčiau laiko, reikia palūkėti“, – teigė vienas geriausių NBA istorijoje sunkiųjų krašto puolėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)