25-erių metų D. Cousinso vedama „Kings“ praėjusią savaitę iškovojo 3 pergales ir patyrė 1 pralaimėjimą, o pats krepšininkas vidutiniškai įmesdavo po 32,5 taško ir atkovodavo po 11 kamuolių.
Mače su Bruklino „Nets“ D. Cousinsas įmetė net 40 taškų ir atkovojo 13 kamuolių. Praėjusią savaitę amerikietis įmetė 9 tritaškius iš 19 (47,4 proc.).

Tuo metu už kiek mažiau nei mėnesio 27-tąjį gimtadienį švęsiantis N. Batumas taip pat padėjo „Hornets“ iškovoti 3 pergales iš 4 galimų. Praėjusią savaitę prancūzas įmesdavo po 25,5 taško, atkovodavo po 6 kamuolius ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus.

Tritaškius puolėjas metė 57,7 proc. taiklumu (15/26). Mače su buvusia savo komanda Portlando „Trail Blazers“ N. Batumas pelnė 33 taškus, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją