Pirmoje mačo pusėje leidę varžovams diktuoti savo sąlygas, po pertraukos Krasnodaro krepšininkai atkuto ir perėmė iniciatyvą. Ketvirtojo kėlinio pradžioje po M. Delaney tritaškio „Loko“ persvara išaugo net iki 9 taškų (57:48), tačiau jos svečiams išsaugoti nepavyko.

„Barcelona“ netruko išlyginti rezultatą, o likus žaisti kiek daugiau nei 2 min. išsiveržė į priekį (65:63).

Kuomet po Samardo Samuelso dvitaškio, pataikyto likus žaisti 41 sek., šeimininkai nutolo 6 taškais (70:64), atrodė, jog „Loko“ nebeišsigelbės.

Visgi tuomet M. Delaney smeigė tritaškį (70:67), svečiai apsigynė nuo „Barsos“ antpuolio, o tas pats amerikietis likus žaisti 10 sek. išprovokavo Brado Olesono pražangą ir stojo mesti trijų baudų.

Nervai neišlaikė – gynėjas realizavo tik vieną iš trijų metimų, tačiau net ir tuomet „Loko“ turėjo šansą: šeimininkai neatsikovojo kamuolio. Grąžinti iš už šoninės linijos likus 8 sek. jį nusprendė D. Draperis, bet tai padarė labai nesėkmingai – tiesiai į Tomašo Satoranskio rankas. Tuo „Loko“ pasispardymas ir buvo baigtas.

„Lokomotiv-Kuban“: Dontaya Draperis 20, Malcolmas Delaney 18, Chrisas Singletonas 9, Victoras Claveras 6 taškai.

„Barcelona“: Ante Tomičius 16, Tomašas Satoransky 10, Alexas Abrinesas 9, Samardo Samuelsas 8, Bradas Olesonas 8, Pau Ribas 7 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją