Atėnų AEK komanda puikiai žaidžia ne tik Europos taurės turnyre, bet ir Graikijos čempionate, kur yra tarp lyderių. Komanda yra labai gerai subalansuota, kiekvienoje pozicijoje yra pajėgių žaidėjų, tad laukia tikrai sunkios rungtynės“, – prieš trečiadienio vakarą Klaipėdoje įvyksiančią dvikovą kalbėjo „Neptūno“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis.

Jis taip pat pabrėžė, jog Graikijos komanda išsiskiria tuo, jog turi labai ryškų lyderį. Strategui antrino ir „Neptūno“ aukštaūgis Simas Galdikas.

„Jų vidurio puolėjas jau visiems primetė daug taškų, todėl mums bus tikrai nelengva užduotis jį stabdyti, tačiau stengsimės tai padaryti. Mūsų žaidimas po kiekvienų rungtynių vis gerėja. Kuo toliau, tuo bus geriau. Bandysime juos užmėtyti“, – vylėsi S. Galdikas.

D. Adomaitis neslėpė, jog dvejos iš eilės laimėtos rungtynės Europos taurės turnyre komandai suteikė daugiau pasitikėjimo savo jėgomis.

„Nors su Graikijos komanda turnyrinėje lentelėje esame kaimynai, puikiai suvokiame, kad norint patekti į kitą etapą, pergalė namuose yra būtina. Jos ir sieksime. Tai namų rungtynės ir jas turime laimėti. Man, kaip treneriui, svarbiausia tai, kad visi žaidėjai yra pasirengę rungtynėms, visi galės žaisti“, – tvirtino D. Adomaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)