Kova taškas į tašą vyko iki antro kėlinio pabaigos. Prieš pat pertrauką „Juventus“ spurtavo 9:0 ir atitrūko 37:30. Nuo to karto „Lietkabelis“ Utenoje niekada nebebuvo priekyje.

Dar vieną smūgį „Juventus“ panevėžiečiams sudavė iškart po pertraukos. „Juventus“ laimėjo keturių minučių atkarpą 10:2 ir skirtumas ūgtelėjo iki 51:38. Dar vienas spurtas 10:2 prieš pat ketvirtą kėlinį galutinai pribaigė „Lietkabelio“ ekipą (63:45).

Varžovai nerado priešnuodžių prieš „Juventus“ aukštaūgį Egidijų Dimšą, kuris dar trečiojo ketvirčio viduryje savo sąskaitoje jau turėjo 22 taškus.

Verta pažymėti, kad dėl traumų uteniškiai rungtynėms registravo tik 9 žaidėjus, o iš jų pasiruošę žaisti buvo vos aštuoni.

„Juventus“: Egidijus Dimša 22 (8 atk. kam., 5 rez. perd.), Spenceris Butterfieldas 14, Martynas Linkevičius 13, Edgaras Želionis (10 atk. kam.) ir Rolandas Alijevas (8 rez. perd.) po 11 taškų.

„Lietkabelis“: Artūras Valeika 15, Brandonas Woodas ir Valdas Vasylius 13, Jermaine’as Love'as 8 taškai (5 rez. perd.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)