Vienas Kauno „Žalgirio“ trenerių pelnė 23 taškus (9/17 dvit., 1/3 trit., 2/2 baud. met.), atkovojo 8 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo varžovo metimą, 2 kartus prasižengė ir surinko 28 naudingumo balus.

„Norėjosi jau pasitikrinti, kaip judu. Vis dėlto kojos operaciją turėjau vasarą, kad labai nerizikuočiau, palaipsniui atlikau reabilitaciją. Nežinojau, kaip jausiuos, bet prasijudėjau – viskas veikia!“ – patikino D. Songaila.

„Jei atvirai, nežinojau, ko tikėtis. Kartą buvau atėjęs pažiūrėti „Minbros“ rungtynių, tad buvo įdomu šiaip išbandyti mėgėjų krepšinį, tuo pačiu savo rekreaciją palaikyti, vėl pajausti tą komandinę dvasią ar pabendrauti su draugais“ – teigė KKML debiutavęs krepšininkas.

Šioje komandoje taip pat žaidžia ir dar du buvę žalgiriečiai – Vidas Ginevičius bei Vytenis Jasikevičius, prie pergalės pridėję atitinkamai 19 ir 14 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)