„Varžovai neturi ryškiai išreikštų vidurio puolėjų, žaidžiančių nugara, – apie Marcelo Nicola auklėtinius rungtynių išvakarėse sakė V. Karasiovas. – Tiesa, nors „Lietuvos rytas“ sezono pradžioje ne kartą skaudžiai klupo, tai yra pavojingas varžovas. Tritaškius meta visi, pataiko gerai. Netrūksta besiveržiančių krepšininkų, o kai jie pradeda ir pataikyti, sulaikyti „Lietuvos rytą“ tikrai sunku“.

Artėjant dvikovai su vilniečiais „Zenit“ patyrė pirmąjį pralaimėjimą šiame sezone. Ir jis buvo pakankamai netikėtas – Sankt Peterburgo krepšininkai Rusijos taurės mače išvykoje pralaimėjo žemesnio šalies divziono komandai „Tambov“ – 70:79.

„Tai buvo smūgis, tačiau jis turėjo tik suerzinti vaikinus. Mačui su „Lietuvos rytu“ rengiamės labai intensyviai ir būsime paruošę visus ginklus“, – sakė V. Karasiovas.

Europos taurės turnyre „Zenit“ lyderiu kol kas yra buvęs „Lietuvos ryto“ gynėjas Zabianas Dowdellas, vidutiniškai pelnantis po 18,7 taško. Po 16,7 taško prideda kitas amerikietis snaiperis Ryanas Toolsonas.

„Lietuvos ryto“ gretose Europos taurėje rezultatyviausiai žaidžia vidutiniškai po 13,7 taško pelnantis Deividas Gailius. 12,3 taško ir 5,7 atšokusio kamuolio prideda Nicolas Laprovittola, 11,3 taško – Antanas Kavaliauskas.

Vilniečiai pralaimėjo dvejas ir trejų žaistų rungtynių – abejas namuose.

Mačas tarp „Zenit“ ir „Lietuvos ryto“ trečiadienį Vilniuje prasidės 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)