NBA – mano didžiausias tikslas. Jau kitąmet noriu žaisti šioje lygoje“, – prieš porą savaičių kalbėdamas su Krepšinis.lt savo ambicijų neslėpė M. Delaney.

Ir savo troškimą žaisti stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje jis demonstruoja neįtikėtinai solidžiu žaidimu Eurolygoje.

191 cm ūgio gynėjas spalio mėnesį vidutiniškai pelnydavo po 20 taškų, dvitaškius mesdamas 60,9%, o tritaškius – net 54,5% taiklumu. Jis taip pat atlikdavo 3,7 rezultatyvaus perdavimo bei perimdavo po 2 kamuolius.

Nesulaikomas M. Delaney buvo ir mače Kaune: į „Žalgirio“ krepšį jis įmetė 21 tašką (5/7 dvit., 2/3 trit., 5/5 baud. met.), atkovojo 5 ir perėmė 2 kamuolius bei atliko rezultatyvų perdavimą.

Vis tik geriausias rungtynes amerikietis sužaidė praėjusią savaitę Lenkijoje prieš Zielona Guros „Stelmet“ ekipą, kuomet surinko 25 taškus, 5 rezultatyvius perdavimus ir 28 naudingumo balus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją