Šie „Spurs“ krepšininkai pakilo į pirmąją vietą daugiausiai lygos istorijoje iškovojusių trejetukų sąraše. Kartu žaisdami T. Duncanas, E. Ginobili ir T. Parkeris jau yra iškovoję 541 pergalę. Rekordą jiems pavyko pasiekti Bostone, kur „Spurs“ ekipa 95:87 (23:13, 21:18, 20:23, 31:33) nugalėjo vietos „Celtics“.

Pažymėtina, kad geriausių trejetukų sąraše į antrąją vietą „Spurs“ žaidėjai nustūmė legendinį „Celtics“ trejetą, kurį sudarė Larry Birdas, Robertas Parishas ir dabartinis Hjustono „Rockets“ treneris Kevinas McHale'as.

Trečioje vietoje yra Los Andželo „Lakers“ legendų trejetas – Magicas Johnsonas, Kareemas Abdul Jabbaras ir Michaelas Cooperis (490 pergalių).

Istorinėmis rungtynėmis tapusiame mače Bostone iš rekordininkų trejeto geriausiai sekėsi T. Parkeriui, kuris pelnė 13 taškų. Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo 24 taškus surinkęs ir 14 kamuolių atkovojęs LaMarcusas Aldridge'as.

Pralaimėjusiems 18 taškų surinko Avery Bradley, 17 – Marcusas Smartas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją