„Naujojo trenerio Rusijos rinktinėje kol kas nėra, tačiau laiko turime. Dėkoju Jevgenijui už įdėtą darbą. Deja, užduotys nebuvo įvykdytos ir treneris padavė atsistatydinimo pareiškimą. Nepaisant visko, noriu pažymėti, kad strategas dirbo labai sunkiomis aplinkybėmis ir jam galima tik paspausti ranką už pastangas“, – sakė Rusijos krepšinio federacijos prezidentas Andrejus Kirilenka.

Europos čempionate J. Pašutino treniruojami rusai iškvojo vos vieną pergalę ir namo išvyko jau po pirmojo varžybų etapo. Tokiu būdu nacionalinė šalies komanda prarado galimybes varžytis Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

„Derinti darbą klube ir rinktinėje buvo sunku, todėl aš priėmiau sprendimą trauktis. Tokio sprendimo priėmimą paskatino ir faktas, kad trenerių taryba rinktinės pasirodymą čempionate įvertino nepatenkinamai. Linkiu rinktinei sėkmės, manau kad jos laukia šviesi ateitis“, – tvirtino su ekipa atsisveikinęs J. Pašutinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)