Iš viso Z. Dowdellas aikštelėje praleido 32 minutes, per kurias įmetė 24 taškus (5/6 dvit., 2/2 trit., 8/8 baud.), atkovojo 4 ir perėmė 5 kamuolius, atliko 14 rezultatyvių perdavimų, išprovokavo 7 pražangas, blokavo metimą, 3 kartus suklydo ir surinko 51 naudingumo balą.

Taip Sankt Peterburgo „Zenit“ atakų organizatorius pasiekė trečią didžiausią naudingumo balų skaičių Europos taurės varžybų istorijoje. Daugiausiai yra surinkę Loukas Mavrokefalidis ir Priestas Lauderdale‘as (po 55).

14 rezultatyvių perdavimų – taip pat trečias geriausias pasiekimas Europos taurės istorijoje. Daugiausiai rezultatyvių perdavimų yra atlikęs irgi buvęs „Lietuvos ryto“ įžaidėjas Omaras Cookas (16).

31-erių metų Z. Dowdellas šį sezoną vidutiniškai per trejas rungtynes pelno po 18,7 taško, atkovoja po 3,3 kamuolio ir atlieka po 6 rezultatyvius perdavimus. Jo atstovaujama „Zenit“ ekipa kol kas pasiekė pergales visuose trijuose mačuose.

„Zenit“ rungtyniauja toje pačioje E grupėje kaip ir „Lietuvos rytas“. Būtent kitą trečiadienį rusai su Z. Dowdellu atvyks į Vilnių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)