Starto penkete rungtynes pradėjęs J. Valančiūnas žaidė 21 minutę, pelnė 12 taškų (5/8 dvit., 2/2 baud. met.), atkovojo 7, perėmė ir prarado po 1 kamuolį bei 2 sykius prasižengė.

23-ejų metų uteniškiui būnant ant parketo „Raptors“ surinko 11 taškų daugiau nei varžovai. Pagal +/- rodiklį 213 cm ūgio lietuvis savo komandoje buvo trečias – už jį geriau pasirodė tik DeMarre'as Carrollas (+13) ir Luisas Scola (+12).

Tiesioginis JV varžovas „Wizards“ gretose Marcinas Gortatas rungtyniavo 27 minutes. Per šį laiką Lenkijos rinktinės „centras“ už mūsiškį pasirodė kiek geriau: jo sąskaitoje – 16 taškų (6/10 dvit., 4/4 baud. met.), 10 atkovotų kamuolių, blokas ir po 1 klaidą bei pražangą.

Ši pergalė Dwane'o Casey auklėtiniams – tarsi maža paguoda už praėjusį sezoną. Tąkart šios komandos susikovė jau pirmame atkrintamųjų varžybų rate, bet trečią vietą reguliariajame Rytų konferencijos sezone užėmę „Raptors“ žaidėjai nė neprilygo varžovams iš sostinės ir seriją pralaimėjo „sausai“ – net 0:4.

„Raptors“: DeMarre'as Carrollas 16, Kyle'as Lowry 13 (8 atk. kam., 4 rez. perd.), Jonas Valančiūnas ir DeMaras DeRozanas po 12, Cory Josephas 10 taškų.

„Wizards“: Marcinas Gortatas 16, Bradley Bealas 11, Krisas Humphriesas 10 (14 atk. kam.), ..., Johnas Wallas 5 taškai (8 rez. perd.).

Jau artėjantį antradienį, spalio 27 d., startuoja naujasis, 70-asis, NBA reguliarusis sezonas. „Raptors“ pirmąjį mačą jau kitą dieną žais prieš Indianos „Pacers“ krepšininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)