44-erių metų Europos vicečempionas apsilankė Toronte, kur ne tik aplankė Lietuvos rinktinės lyderį Joną Valančiūną, bet ir iš arti stebėjo „Raptors“ komandos treniruotes.

„Vasarą klubo asistentai buvo atvykę į Lietuvą stebėti, kaip Jonas ruošiasi čempionatui. Iš jų gavome pasiūlymą: jei turime noro, visada galime atvažiuoti ir pasižvalgyti. Stebėjau treniruočių procesą, mokiausi ir įgavau naudingos patirties“, – trumpai apie viešnagę NBA klube Krepšinis.lt pasakojo D. Maskoliūnas.

Trenerio apsilankymu džiaugėsi ir pats J. Valančiūnas. 23-ejų uteniškis socialiniame tinkle pasidalino nuotrauka su prierašu „Džiugu sulaukti svečių iš Lietuvos“.

D. Maskoliūnas patikino, kad JV jau yra atsigavęs po Europos čempionato ir yra pasiruošęs naujajam sezonui.

Galimybe išvykti kitapus Atlanto pasinaudojo ir kitas Lietuvoje puikiai žinomas treneris Kazys Maksvytis. Klaipėdos „Neptūną“ į istorinį LKL sidabrą atvedęs ir Eurolygoje debiutavęs 38-erių kretingiškis šiuo metu taip pat yra be darbo, nes iš uostamiesčio komandos buvo atleistas dėl nesėkmingo praėjusio sezono, kuriame turėjo tenkintis vos 4 vieta LKL pirmenybėse.

Jis aplankė kitą NBA rungtyniaujantį lietuvį Donatą Motiejūną, kuris sveiksta po sunkios nugaros traumos. K. Maksvytis stažavosi ne tik Hjustono „Rockets“, bet ir Dalaso „Mavericks“ ekipoje.

Kazys Maksvytis prie Dalaso “Mavericks“ arenos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)