Aikštės šeimininkai į nokdauną buvo pasiųsti jau pirmame kėlinyje, kurį jie pralaimėjo net 15:30. Po tokio smūgio Bonos ekipai atsitiesti nebepavyko.

Pralaimėjusiųjų gretose žaidžiantis Tadas Klimavičius aikštelėje praleido 21 minutę, pelnė 3 taškus (1/3 dvit., 0/1 trit., 1/2 baud. met.), atkovojo 3 ir prarado 2 kamuolius, blokavo varžovo metimą, išprovokavo pražangą ir surinko 2 naudingumo balus.

Šeimininkų ekipoje geriausiai pasirodė Aaronas White'as (15 tšk.) ir Jimmy McKinney (14 tšk.), o Ispanijos klube rezultatyviai žaidė latvis Dairis Bertanis (15 tšk.) ir Dejanas Todorovičius (14 tšk.).

Taip pat vienintelėse C grupės rungtynėse įvyko ispaniškų komandų akistata. Joje namuose žaidę „Valencia“ (2/0) krepšininkai ne itin sunkiai 87:68 (21:20, 27:11, 25:19, 14:18) įveikė Saragosos CAI (1/1) komandą.

Valensijos klubą į priekį tempė 24 taškus pelnęs Bojanas Dubljevičius, o Saragosos ekipos neišgelbėjo sėkmingas Stevano Jelovaco žaidimas. Buvusio Vilniaus „Lietuvos ryto“ žaidėjo sąskaitoje – 20 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją