Utenos krepšininkus praėjusį sezoną į trečiąją vietą atvedė treneris Dainius Adomaitis, vasarą persikėlęs į Klaipėdos komandos stovyklą. Sugrįžimas į Aukštaitiją strategui nebuvo smagus – naujieji jo auklėtiniai į priekį „Juventus“ paleido pirmajame kėlinyje, kurį pralaimėjo 10 taškų skirtumu.

Sužaidus 30 min. šeimininkų pranašumas siekė jau 14 taškų (65:51), tačiau paskutiniame kėlinyje „Neptūnas“ pakilo į lemiamą spurtą. Paskutinėmis minutėmis įsibėgėjo iki tol pro šalį šaudęs Danielis Ewingas, ir likus žaisti 18 sek., iš Utenos komandos persvaros teliko 2 taškai (77:75).

Visgi tuomet abi baudas realizavo Spenceris Butterfieldas, o per vėliau aikštėje vyravusį chaosą „Neptūnas“ išsigelbėti taip ir nesugebėjo.

„Juventus“: Egidijus Dimša 17, Rolandas Alijevas 15, Spenceris Butterfieldas 13 (6 atk. kam.), Edgaras Želionis 10 (8 atk. kam.), Arminas Urbutis 8 taškai.

„Neptūnas“: Donatas Zavackas 21, Jerai Grantas 15 (9 atk. kam.), Mindaugas Girdžiūnas 8, Simas Galdikas 7 taškai.

Abiejų komandų laukia itin sudėtingas savaitgalis: šeštadienį „Juventus” keliauja į Vilnių, kur rungtyniaus su „Lietuvos ryto” ekipa, o trečias rungtynes iš eilės išvykoje žaisiantis „Neptūnas” sekmadienį bandys įkąsti Kauno „Žalgiriui”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)