„Mes nekantriai laukiame šio susitikimo. Tokios rungtynės pasirengimo etape – vienas malonumas, tuo pačiu suteikiantis ir daug naudos. Šiuo metu „Real“ komanda yra sukomplektuota taip, kad lengvai gali varžytis su bet kuria ekipa iš NBA“, – pareiškė 35-erių metų argentinietis.

Pasak A. Nocioni, mačai tarp NBA ir Europos komandų visuomet yra principiniai, nors ir yra draugiško pobūdžio.

„Kuomet žaidžiama su geriausios lygos – NBA komanda, kitų šalių atstovams visuomet užverda kraujas. Galbūt ir nėra svarbu, kas laimės, tačiau svarbus vien pats faktas, kad žaidžiame prieš juos“, – konstatavo patyręs puolėjas.

Anot A. Nocioni, Madride vyksiančiame susitikime būtent „Real“ komanda bus favoritė.

„Celtics“ šiuo metu išgyvena ne pačius geriausius laikus, ir niekam tai ne paslaptis. Tuo metu mūsų komandoje yra daug patyrusių ir aukščiausio meistriškumo žaidėjų, kurie drąsiai galėtų rungtyniauti NBA lygoje“, – pažymėjo olimpinis čempionas.

„Celtics“ tai bus jau antrasis mačas turo po Europą metu. Pirmosiose rungtynėse Bostono atstovai be didesnio vargo 124:91 nušlavė Stambulo „Fenerbahce“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją