Vienas labiausiai patyrusių šių dienų NBA trenerių G. Karlas prie „Kings“ vairo stojo šių metų pradžioje. Trenerio atvykimas į Sakramentą nuskambėjo su trenksmu – neilgai trukęs strategas susipyko su ryškiausia komandos žvaigžde D. Cousinsu.

„Aš esu treniravęs ne vieną garsų krepšininką ir nė vienam nesu pasakęs, kad jis nėra neiškeičiamas. Tu visuomet turi būti pasiruošęs tokiai galimybei, mainai yra NBA kasdienybė“, – kalbėdamas apie D. Cousinsą viešai pareiškė G. Karlas, o tai nepaprastai įsiutino patį krepšininką.

Tokiu treneriu teiginiu nereikėtų stebėtis – žibalo į medaus statinę dar anksčiau įpylė pats D. Cousinsas, pareiškęs, kad nenorėtų žaisti G. Karlo treniruojamoje komandoje.

Visgi panašu, kad problemos „Kings“ stovykloje jau išspręstos – apie tai prakalbo pats G. Karlas.

„Pripažįstu, kad tai buvo mano klaida – tokie dalykai tiesiog priimami asmeniškai, o informacija išplinta žaibiškai. Tai yra mano atsakomybė būti protingu ir nieko panašaus nebesakyti. Taigi, aš atsiprašiau – tai buvo vienintelis veiksnys, kuris mus išskyrė“, – prisipažino krepšinio specialistas.

Praėjusį sezoną D. Cousinsas per NBA rungtynes vidutiniškai pelnė po 24,1 taško ir atkovojo po 12,7 atšokusio kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją