Mindaugas Kuzminskas rungtynes pradėjo ant atsarginių žaidėjų suolelio, bet nuo jo pakilęs padarė tai, ko Joanas Plaza iš jo tikėjosi. Antro kėlinio pradžioje rezultatas buvo lygus (20:20), bet tuomet andalūzai 6 minučių atkarpą laimėjo 20:10, o lietuvis spurto metu pelnė net 12 taškų.

Įtikinamą persvarą susikrovusi „Unicaja“ per likusį laiką savų sirgalių nenuvylė ir nė neleido varžovams pagalvoti apie pergalę.

25-erių M. Kuzminskas iš viso ant parketo praleido 17 minučių, per kurias įmetė 13 taškų (2/5 dvit., 2/5 trit., 3/4 baud. met.), atkovojo kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 2 varžovų pražangas ir surinko 10 naudingumo balų.

Tuo metu 30-metis Jonas Mačiulis, kuris mačą pradėjo starto penkete, „Real“ komandai per 18 minučių pelnė 4 taškus (2/3 dvit., 0/2 trit.), atkovojo 3 ir perėmė 2 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, išprovokavo pražangą, pats kartą prasižengė ir surinko 7 naudingumo balus.

Finale Malagos ekipa grumsis su „Barcelona“, kuri be didesnio vargo 88:60 sutriuškino be Ovidijaus Galdiko žaidusią Las Palmo „Gran Canaria“ komandą.

„Unicaja“: Willas Thomasas 15, Mindaugas Kuzminskas 13, Jamaras Smithas ir Nemanja Nedovičius po 12 (4 rez. perd.), Danielis Díezas 10.

„Real“: Felipe Reyesas 18 (10 atk. kam.), Sergio Rodriguezas (4 rez. perd.) ir Jaycee Carrollas po 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)