Nors po pirmojo kėlinio „Maccabi“ buvo pabėgusi net 29:11, trečiame ketvirtyje 9:0 spurtavę Milano krepšininkai ne tik panaikino deficitą, bet ir išsiveržė į priekį (60:55).

Didžiąją ketvirto kėlinio dalį rezultatas buvo apylygis, tačiau galiausiai Tel Avivo atstovai šventė pergalę (85:79).

„Pradėjome prastai, tačiau paskutines 20 minučių sužaidėme tikrai gerai, – kalbėjo „Emporio Armani“ gynėjas Andrea Cinciarini. – Buvo geros Eurolygos rungtynės, nors ir kiek kitokios dėl didelės aikštės.“

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Trevoras Mbakwe ir Brianas Randle‘as, pelnę po 15 taškų. Sylvenas Landesbergas pridėjo 12, Vitoras Faverani – 11, Draganas Benderis – 10. Išsiskyrė ir Jordanas Farmaras, kėsinęsis į trigubą dublį – 7 taškai, 8 aktovoti kamuoliai ir 8 rezultatyvūs perdavimai.

Milano ekipoje daugiausiai taškų pelnė Alessandro Gentile – 16. Robbie Hummelas pridėjo 15, Jamelas McLeanas įmetė 10.

Rungtynių metų taip pat buvo pagerbti buvę klubų krepšininkai. „Maccabi“ dėmesio sulaukė Talas Brody, Anthony Parkeris ir Deonas Thomasas, o „Emporio Armani“ – Kenny Barlowas, Masonas Rocca ir Kiwane‘as Garrisas.

Kitos rungtynės tarp šių komandų įvyks sekmadienį Niujorko „Madison Square Garden“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją