„Vytį“ į priekį vėl vedė Dovydas Redikas, per 24 minutes pelnęs 19 taškų (6/12 dvitaškiai, 2/7 tritaškiai, 1/2 baudos). Dviženklį taškų skaičių taip pat surinko Paulius Beliavičius (10 tšk., 4 per. kam.). Martynas Pacevičius įmetė 8 taškus, Dovydas Šemeklis – 6, Marijus Užupis (6 atk. kam.) ir Aurimas Birgelis – po 4.

„Zenit“ ekipai po 11 taškų pelnė Pavelas Antipovas ir Zabianas Dowdellas. Artiomas Komisarovas surinko 9 taškus, Kyle‘as Landry – 8, Aleksejus Babuškinas – 7.

„Nelaimėjome, bet demonstravome solidų krepšinį, leidomės į kovą ir neleidome varžovams mūsų mindyti. Mums buvo malonu žaisti“, – mačą komentavo D. Redikas.

„Komanda lipdoma yra savaitėmis, mėnesiais, metais. Mums dar trūksta susižaidimo, bet po truputį įeisime į žaidybinį ritmą ir būsime tokie, kokiais norėsime būti“, – kalbėjo treneris Nerijus Zabarauskas.

„Vytis“ taip pat jau sužaidė draugišką mačą su Jekaterinburgo „Ural“ ekipa, tačiau taip pat patyrė nesėkmę 52:66.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)