J. Žuža prie „Lietkabelio“ prisijungė praėjusių metų lapkričio viduryje ir tapo vienu ekipos lyderių. Dabar jo pagrindinis vaidmuo bus leisti atsipūsti pagrindiniam vidurio puolėjui Artūrui Valeikai.

„Galvojau apie karjeros pabaigą, bet nusprendžiau žaisti dar vieną sezoną. Nors vasaros pradžioje jaučiausi prastai dėl anksčiau patirtų traumų, bet pradėjau treniruotis ir dabar jaučiuosi tikrai gerai.

„Lietkabelio“ vadovai man paskambino ir pakvietė prisijungti prie komandos. Aš sutikau, nes Panevėžio ekipoje praėjusį sezoną viskas buvo puiku“, – sakė J. Žuža, kuriam tai bus 20-as sezonas profesionalo karjeroje.

Per savo karjerą J. Žuža yra vilkėjęs tokių žinomų komandų kaip Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija), Zadaro „Zadar“ ar Zagrebo „Cibona“ (abi Kroatija) marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją