Praėjusiame sezone 180 cm alytiškė rungtyniavo Moksleivių krepšinio lygoje (MKL) ir atstovaudama gimtojo miesto SRC-„Dzūkija“ komandai vidutiniškai pelnydavo net po 26,9 taško, atkovodavo po 14 atšokusių kamuolių ir atlikdavo po 6,4 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusią vasarą viena talentingiausių šalies šešiolikmečių taip pat vilkėjo ir Lietuvos jaunučių (iki 16 metų) merginų rinktinės marškinėlius. Europos čempionato B divizione K. Kazočiūnaitė vidutiniškai pelnydavo po 13 taškų, atkovodavo po 7,6 kamuolio, atlikdavo po 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir buvo viena Lietuvos rinktinės lyderių.

Su „Aisčių-LSU“ klubu sutartis taip pat turi ir artėjančiam sezonui ruošiasi Grytė Markevičiūtė, Monika Tamulynaitė, Goda Vašurenkaitė, Jolanta Marmienė, Šarūnė Melinauskaitė, Laura Želnytė, Kamilė Berenytė, Goda Ziutelytė, Helma Vyšniauskaitė, Gintarė Paulauskaitė, Ieva Stankevičiūtė ir Elžbieta Čeponytė.

Negana to, Kauno ekipa paskelbė, kad be LMKL čempionato ir LKF taurės turnyro, komanda planuoja dalyvauti ir Baltijos moterų krepšinio lygoje (BBWL).

„Aisčių-LSU“ komandos prezidentas Vytas Snarskis teigia, kad rungtyniavimas trimis frontais suteiks daugiau naudos ne tik jaunoms ekipos žaidėjoms, bet ir Kauno miestui.

„Žaidimas tarptautiniame turnyre, be jokios abejonės, atneš mums didelę naudą. Jaunos žaidėjos turės gerą galimybę rungtyniauti su užsienio komandomis. Taip pat į Kauną atvyks komandos iš Latvijos, Estijos ir Kazachstano, todėl Kauno krepšinio aistruoliai pamatys daug aukšto lygio krepšinio“, – aiškino klubo prezidentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)