Jaunuosius talentus krepšinio paslapčių mokys puikiai pažįstamas panevėžietis treneris Gintaras Leonavičius, kuris vienuolika metų yra treniravęs pagrindinę gimtojo miesto komandą.

„Džiaugiamės, kad treneris G. Leonavičius sutiko treniruoti „Lietkabelio“ dublerius. Turbūt nesuklysiu sakydamas, jog geresnio specialisto dirbti su jaunimu nerastume. Tai yra ateities projektas, todėl šį sezoną ekipos tikslas bus išlikti NKL. Džiaugiamės, kad prie dublerių prisidėjo ir žinomas panevėžietis Rimantas Mincė“, – kalbėjo „Lietkabelio“ direktorius Mantas Ignatavičius.

„Lietkabelio“ dublerių ekipoje žais talentingiausi panevėžiečiai ir perspektyvūs krepšininkai ne tik iš Aukštaitijos regiono, bet ir visos Lietuvos. Be „Lietkabelio-2“, NKL kitą sezoną varžysis dar keturiolika klubų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją