Talkinant LSU studentams Europos čempionas kuria 10 mokomųjų vaizdo filmukų „Treniruotė su V. Praškevičiumi“, kuriuose išsamiai komentuoja ir praktiškai moko veiksmingiausių jo karjeroje krepšinio žaidimo elementų – firminio metimo puskabliu, taisyklingo kamuolio varymo, perdavimo ir kt.

„Tikiuosi, kad nuolat tobulėjantiems, vis greitesnį krepšinį žaidžiantiems sportininkams mano patarimai tikrai pravers“, – sako V. Praškevičius.

„Džiugu, kad didelio meistriškumo krepšininkas V. Praškevičius, sėkmingai žaidęs Lietuvos krepšinio komandose ir vyrų rinktinėje, Europos ir Azijos klubuose, noriai perteikia savo sportinę patirtį. Ši mokomoji vaizdo medžiaga turėtų būti itin naudinga ne tik jauniesiems krepšininkams, studentams, bet ir treneriams“, – teigia LSU kancleris Mindaugas Balčiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją