Dėl pavyzdinės drausmės ir profesionalumo Andrejaus Urlepo pagyrų pernai sulaukęs Giedrius Gustas, „Dzūkijos“ ekipos garbę gins ir šiame Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezone.

Praėjusį sezoną 35-erių metų gynėjas LKL čempionate per 42 sužaistas rungtynes aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 21 minutę, pelnydavo po 6,7 taško (dvitaškių taiklumas – 39,7 proc., tritaškių – 33,8 proc) ir atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Primename, jog pernai „Dzūkijos“ komandos kapitono pareigas atlikęs kaunietis per savo karjerą yra iškovojęs ne vieną stambią pergalę, kurių eilės priekyje rikiuojasi Europos krepšinio čempionato auksas ir Eurolygos trofėjus, 1998-1999 metų sezone laimėtas su Kauno „Žalgirio“ klubu.

Be šio krepšininko, oficialias sutartis su dzūkais turi vyriausiasis treneris A. Urlepas, taip pat žaidėjai Radenko Pilčevičius, Rytis Juknevičius, Martynas Paliukėnas, Osvaldas Mačernis ir Adamas Lapeta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)