Lietuvės šiose rungtynėse prasčiau kovojo dėl atšokusių kamuolių (37 prieš 46), atliko mažiau rezultatyvių perdavimų (14 prieš 18), bet mažiau klydo (17 prieš 25) ir tiksliau metė dvitaškius. Rezultatyviausia Lietuvos komandoje buvo sėkmingai lemiamoje mačo dalyje žaidusi Gabija Meškonytė, pelniusi 15 taškų (6 atk.kam.), 14 taškų pridėjo ir 8 kamuolius atkovojo Laura Juškaitė.12 – Brigita Gudelionytė.

Šeštadienį Lietuvos rinktinė susitiks su Serbijos krepšininkėmis, kurias jau yra nugalėjusios 70:66.

Pirmoji mačo dalis ne itin sėkmingai klostėsi Lietuvos ekipai. Po dešimties minučių lietuvės turėjo 3 taškų deficitą, antrajame ketvirtyje įsismaginusios varžovės didžiąją laiko dalį turėjo ir dviženklę persvarą ir vienu metu pirmavo net 19 taškų skirtumu (40:21, 4 min.), bet iki didžiosios pertraukos Lietuvos merginoms pavyko kiek sumažinti atsilikimą (32:45).

Tokia rungtynių eiga nepatenkintos lietuvės sulygino žaidimą trečiajame ketvirtyje ir pradėjo vytis varžoves. Per paskutines dvi minutes spurtavusi Lietuvos rinktinė prieš lemiamą mačo dalį turėjo tik 4 taškų deficitą (52:56).

Sužaidus 3 minutes ketvirtajame kėlinyje rezultatas jau buvo lygus (60:60), tada vėl 5 taškus be atsako pelnė vengrės. Lietuvės nepasidavė ir ilgą laiką pirmavusias varžoves aplenkė, likus žaisti kiek daugiau nei minutę iki rungtynių pabaigos (70:68). Per likusį laiką pergalės Lietuvos ekipa iš rankų jau nepaleido.