„Radome bendrą kalbą su „Siemens arena“ ir išsprendėme praėjusį sezoną kilusius nesutarimus. Žaisdami Europos turnyrų ir svarbiausias LKL rungtynes didžiausioje Vilniaus arenoje tikimės pritraukti gerokai daugiau sirgalių. Šiemet subūrėme pajėgią sudėtį, rugpjūčio antroje pusėje komanda pradės rengtis naujam sezonui, kuris, viliamės, bus pergalingas ir aistruoliai turės ne vieną progą mėgautis aukščiausio lygio krepšiniu“, – sakė „Lietuvos ryto“ klubo direktorius Martynas Purlys.

Pirmas sezono atidarymo rungtynes „Lietuvos ryto“ krepšininkai „Siemens arenoje“ žais jau spalį. Tai bus ir naujo sezono komandos pristatymo rungtynės. Vilniaus „Lietuvos rytas“ pirmas savo rungtynes „Siemens arenoje“ sužaidė dar 2004 metais, kai arena buvo tik ką atidaryta.

„Ilgalaikio bendradarbiavimo sutartis su „Lietuvos rytu“ dar kartą patvirtina, jog arenoje komandai galime užtikrinti geriausias sąlygas. Tuo galės džiaugtis ir krepšinio gerbėjai – į didžiausią Vilniaus areną ilgam grįš aukščiausio lygio krepšinis“, – kalba „Siemens arenos“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)