2012 metais amerikietis baigė prestižinį Mičigano universitetą, kurio komandoje dalijo perdavimus šio sezono Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionui iš „Golden State Warriors“ Draymondui Greenui.

„Lietkabelio“ naujoko komandos draugu buvo ir praėjusių metų NBA naujokų biržos 15-tasis šaukimas Adreianas Payne‘as, ginantis Minesotos „Timberwolves“ garbę.

Įdomus faktas – 2011 metais pirmą kartą istorijoje buvo surengtos krepšinio rungtynės ant lėktuvnešio ir čia varžėsi B. Woodo atstovaujama Mičigano universiteto komanda su Šiaurės Karolinos studentais.

2011-2012 m. NCAA sezone B. Woodas rungtyniaudavo Mičigano universiteto komandos startiniame penketuke ir per mačą vidutiniškai įmesdavo 8,8 taško, sugriebdavo 2,8 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Profesionalo karjerą įžaidėjas pradėjo Makedonijoje. Sezoną amerikietis praleido Italijos antroje lygoje, o praėjusių metų rudenį sukirto rankomis su Sėkešfehėrvaro „Alba“ (Vengrija) ekipa. Vasarį B. Woodas gavo viliojantį pasiūlymą iš Kavadarcio „Feni Industries“ klubo.

B. Woodas Makedonijos lygoje, kur jo ekipa pasirodymą baigė pusfinalyje, vidutiniškai pelnydavo 16,6 taško, atkovodavo 3,7 kamuolio, atlikdavo 4,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 14 naudingumo balų.

Kitą sezoną „Lietkabelyje“ taip pat rungtyniaus Artūras Valeika, Arnas Labuckas, Lukas Aukštikalnis, Gediminas Žalalis ir Mantas Kazonas. Vyriausiuoju treneriu dirbs Gintaras Kadžiulis, o jam talkins Egidijus Ženevičius.