Tokias pat pareigas M. Brazys užėmė Kauno „Žalgirio“ (2011-2013 metų sezonuose) ir Panevėžio „Lietkabelio“ (2013-2014) komandose.

„Pirmiausiai, džiaugiuosi, kad galėsiu dirbti mieste esančiame prie jūros. Taip pat Klaipėda – antras miestas po Kauno, kuriame norėčiau dirbti. Tad smagu, kad esu čia. Tikiu, kad komandos žaidimas bus geras ir džiugins klaipėdiečius, nes „Neptūnas“ visada turėjo didelį būrį savo sirgalių“, – taip savo atvykimą į „Neptūną“ įvertino Mindaugas Brazys.

Priminsime, kad iš žaidėjų dar sutartis su Klaipėdos ekipa turi Arvydas Šikšnius, Vytautas Šarakauskas, Martynas Mažeika (visi – dvejų metų sutartis), Donatas Zavackas, Mindaugas Girdžiūnas, Arnas Butkevičius, Jerai Grantas ir Raidas Nacius. „Neptūno“ klubo vyriausiasis treneris – Dainius Adomaitis.

Prienuose – V. Dilys ir G. Sirutavičius

Prienų-Birštono „Vytauto“ komanda aktyviai buria komandą naujam sezonui. Atgimęs Prienų klubas su Virginijumi Šeškumi priešakyje sudarė sutartis su Vilmantu Diliu ir Gyčiu Sirutavičiumi.

V. Dilys praėjusį sezoną pradėjo Alytaus „Dzūkijoje“, kur LKL čempionate per 25 minutes rinkdavo po 11,4 taško, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Pavasarį 27-erių metų 206 cm ūgio puolėjas persikėlė į Manresos „La Bruixa D’or“ ekipą, bet aukščiausioje Ispanijos lygoje sužaidė tik 5 rungtynes ir pelnydavo po 0,8 taško.

32-ejų metų 195 cm ūgio G. Sirutavičius praėjusį sezoną žaidė „Pieno žvaigždėse“. LKL pirmenybėse gynėjas per 25 minutes rinkdavo vidutiniškai po 10,1 taško (41,5 proc. tritaškiai), atkovodavo po 3,1 kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.