Nuo 2013 metų jis rungtyniauja Brazilijoje, „Flamengo“ ekipoje, ir per 27 minutes rinkdavo 11,9 taško (55 proc. dvit., 42 proc. trit., 81 proc. baud.), atkovodavo 3,3 atšokusio kamuolio bei atlikdavo 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Tiesa, atakų organizatorius taip pat dar domina tris Ispanijos lygos komandas, Jeruzalės „Hapoel“ ir Berlyno „Alba“ ekipas.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda domisi ir dar vienu įžaidėju iš Argentinos. Skelbiama, kad dabar vilniečiai atkreipė dėmesį į Facundo Campazzo.

24 metų 179 cm ūgio atakų organizatorius dar turi galiojančią sutartį su Eurolygos čempione Madrido „Real“, bet ji svarsto galimybę atleisti krepšininką, nes šis Ispanijos lygoje skaitosi kaip legionierius.

Visgi tai nereiškia, kad F. Campazzo būtinai kelsis rungtyniauti į Vilnių, nes jo paslaugomis taip pat domisi Saragosos CAI, Madrido „Estudiantes“ ir Tenerifės „Iberostar“ klubai.

Praėjusį sezoną F. Campazzo Eurolygoje per 9 minutes pelnydavo 2,8 taško (47 proc. dvit., 36 proc. trit., 70 proc. baud.) ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)