Jų teigimu, „Raptors“ už vieną geriausių lygos „centrų“ DeMarcusą Cousinsą yra pasiryžę atiduoti 23-ejų metų lietuvį Joną Valančiūną, puolėją Terrence'ą Rossą ir kitų metų savo pirmojo rato naujokų biržos šaukimą.

Primename, kad „Kings“ gretose jau žaidžia vienas lietuvių kilmės krepšininkas Nikas Stauskas.

Ne tik talentu, bet ir savo aikštingu charakteriu garsėjantis D. Cousinsas praėjusį sezoną per vieną mačą vidutiniškai pelnydavo po 24,1 taško, atkovodavo po 12,7 atkovoto kamuolio ir blokuodavo po 1,7 metimo.

Trejus metus Toronte jau praleidęs J. Valančiūnas praėjusį sezoną per rungtynes rinkdavo po 12 taškų ir 8,7 atšokusio kamuolio.

Tiesa, ne visi „Raptors“ fanai tiki, kad šie mainai iš tiesų įvyks, nes kažin, ar jie visiškai tenkintų „Kings“ komandą, tačiau kiti ironiškai pastebi, kad jei Toronto ekipa 2006 m. sugebėjo pirmu naujokų biržos numeriu pakviesti Andreą Bargnanį, o vėliau jį ir iškeisti, viskas yra įmanoma ir dabar.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)