„Finalinė serija buvo itin įtempta ir įdomi, komanda padarė viską, ką galėjo. Aiškiai matyti komandos kopimo į viršų tendencijos. Tad linkiu, kad jos tokios – vis lipančios aukštyn – ir toliau dominuotų jūsų naujame sezone. O mes, miesto vadovai, pažadame palaikyti, padėti ir rinkodaros srityje, ir emociškai, ir finansiškai. Tam, kad mūsų mieste krepšinis būtų dar labiau matomas, labiau jaučiamas, labiau lankomas. Ką reiškia krepšinio pasaulyje antroji vieta, žinome visi. Tai – tikrai nemažai, todėl didžiuojamės jumis“, – sakė Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

Mero padėkos už Vilniaus miesto vardo garsinimą įteiktos komandos žaidėjams, treneriams, medikams, komandos vadovams.

Klubo viceprezidentas Darius Gudelis dėkojo miesto šeimininkams už priėmimą, sveikinimus, už operatyvų miesto vadovų įsitraukimą į krepšinio reikalus, už palaikymą. „Tik bendromis žaidėjų, trenerių, sirgalių, rėmėjų, miesto pastangomis, klubas tampa tikruoju sostinės klubu“, - sakė D. Gudelis.

Mero pavaduotojas Linas Kvedaravičus linkėjo baigiantiems karjerą sportininkams nepradingti iš viešo gyvenimo.

„Jūs matomos asmenybės, į jus lygiuojasi jaunimas, jūs – daugeliui pavyzdys, todėl galite daug gerų darbų nuveikti jaunų žmonių labui“, - sakė mero pavaduotojas.

L. Kvedaravičius taip pat pažymėjo, kad nemažai „Lietuvos ryto“ žaidėjų pakviesti į Lietuvos rinktinę – tai rodo komandos įvertinimą ir žaidėjų profesionalumą.

Vilniaus komanda skaičiuoja 18-tąjį sezoną. Per savo sportinę istoriją „Lietuvos rytas“ šalies čempionu tapo penkis kartus. Garbingą titulą vilniečiai pirmą kartą pelnė 1999–2000 metų sezone.

Paneigimas

2015 m. birželio 8 d. DELFI patalpintame straipsnyje „Kito sezono „Lietuvos rytas“: keisis ne tik vadovai, bet ir pavadinimas?“ paskelbti duomenys apie tai, kad Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas yra pasiekęs visišką krachą, kad kitą sezoną komandos valdymą iš klubo prezidento Gedvydo Vainausko perims dabartinis viceprezidentas Darius Gudelis, o ekipa keis ne tik sudėtį, tačiau ir savo spalvas bei pavadinimą ir kad parduodama „Lietuvos ryto“ arena, kuriai ieškomas pirkėjas, neatitinka tikrovės.

Primename, kad vilniečiai LKL finale 0:4 pralaimėjo Kauno „Žalgirio“ klubui. Sausu rezultatu finale kauniečiams „Lietuvos rytas“ nusileido ir 2013 bei 2012 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)