Visą 2014-2015 metų sezoną „Sūduvai-Mantingai“ vadovavęs G. Žibėnas Suvalkijos sostinės klubui padėjo iškovoti LKF Mažąją taurę, o vėliau pirmą kartą komandos istorijoje Marijampolės klubas pateko ir į NKL finalo ketvertą.

Vis tik ambicingus tikslus puoselėję marijampoliečiai savo žygį baigė pusfinalyje ir buvo priversti tenkintis bronzos medaliais.

G. Žibėną vyriausiojo trenerio poste keičia praėjusiame sezone „Vilniaus“ komandą atgaivinęs Marius Kiltinavičius. 33-ejų metų strategas prie lygos autsaiderių klubo vairo stojo šių metų pradžioje ir neatpažįstamai žaidimą pagerinusi „Vilniaus“ komanda sugebėjo prasibrauti iki atkrintamų varžybų, kur ketvirtfinalio serijoje tik po atkaklios kovos 2:3 nusileido būsimiems čempionams Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ krepšininkams.

Praeityje M. Kiltinavičius yra sėkmingai treniravęs Birštono „JAZZ-Diremtos“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)