Prieš BEKO-LKL finalo startą pirmą kartą įrengta fanų zona pateisino lūkesčius ir buvo pilna entuziastingai nusiteikusių krepšinio gerbėjų. Čia jie galėjo mėgautis ne tik skaniu maistu bei gaiviais gėrimais, bet ir turėjo progą išmėginti jėgas įvairiuose konkursuose bei pasiruošti artėjančioms rungtynėms.

„Fanų zonos idėja man labai patiko. Tai sukuria dar šventiškesnę atmosferą ir bendrumo jausmą artėjant rungtynėms. Tikiuosi, kad klubo sukuriamos papildomos pramogos padidins mūsų skaičių ir tribūnose. Juk būsimos rungtynės gali būti paskutinės šį sezoną „Žalgirio“ arenoje“, - optimistiškai kalbėjo fanų zonoje sutiktas „Žalgirio“ aistruolis Giedrius.

Trečiadienį Žalioji fanų zona savo veiklą pradės 17 val., o Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ mačas ginčo kamuolio išmetimu startuos 18.30 val.

Tuo tarpu fanų zonoje šventinę nuotaiką sirgaliams kurs Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų orkestras ir renginio vedėjas. Visiems užsukusiems jis pasiūlys sudalyvauti įvairiuose konkursuose. Savo jėgas krepšinio gerbėjai galės išbandyti ne tik tradiciniuose metimo į krepšį konkursuose, bet ir smiginio varžybose.

Aktyvesni aistruoliai turės galimybę išsinuomoti riedlentes ar riedučius ir galės pademonstruoti savo sugebėjimus. Ištikimiausiems sirgaliams bus siūloma papuošti savo veidą „Žalgirio“ spalvomis, o mažieji „Žalgirio“ gerbėjai galės šėlioti su „Žalgirio“ talismanu Žalgiriniu.

Bus galima susipažinti ir su fanų zonos naujienomis: pašaudyti į taikinius, pasivaržyti nuotoliniu būdu valdomais automobilių modeliukais ar įsigyti sirgalių atributikos.

Be to, į trečiąsias BEKO-LKL finalo serijos rungtynes ir vėl galioja akcija, kai į „Žalgirio“ arenos kasą atnešus du senus, nebenaudojamus mobiliuosius telefonus, jie bus pakeisti į nemokamą rungtynių bilietą.